Indien u deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.
GTA Nieuwe directeur - nieuwe machines 2019-01

Geachte heer / mevrouw,

De zomervakanties zijn weer achter de rug en we gaan alweer toewerken naar de komende jaren. Ook GTA is daar volop mee bezig.

Paul Hoeks nieuwe directeur GTA BV

Pauls Hoeks is per ….. de nieuwe directeur van GTA BV. Hij volgt Wilbert Linders op die de afgelopen … jaren leiding gaf aan GTA. Paul Hoeks gaat leiding geven aan zowel GTA BV te Someren als GTA Makina te Izmir. Paul Hoeks was reeds directeur van GTA voorafgaand aan Wilbert Linders en heeft in de achterliggende jaren zusterbedrijf FMG (Flow Meter Group) opgezet.

GTA weet dat ze met Hoeks een zeer betrokken en bevlogen directeur aangesteld heeft. De ervaring die Paul Hoeks heeft opgedaan als directeur van FMG is zeer waardevol voor GTA. We zijn ervan overtuigd dat GTA samen met Paul Hoeks gereed is voor een mooie toekomst.

 

Mazak VTC-530C:

Ter uitbreiding van onze capaciteit hebben we een nieuwe verticale bewerkingsmachine besteld, we verwachten deze machine medio November/December 2019. We hebben gekozen voor de Mazak VTC-530C.

Het verticale ontwerp van deze machine levert GTA een uitmundende veelzijdigheid met vele bewerkingsmogelijkheden op. De automatische gereedschappenwisselaar heeft een capaciteit voor 30 gereedschappen. De capaciteit voor de machine is op e X-as 1740mm, op de Y-as 530mm en op de Z-as 510mm.

 

 

 

Mazak Integrex I-100: 

Deze machine verwachten we medio Januari/Februari 2020 bij GTA. De Mazak Integrex I-100 is een multitasking machine voor compleet bewerken die bewerkingen als boren, frezen en draaien en dergelijke combineert. De maximale bewerkingsdiameter bedraagt 500mm, de spildoorlaat is 51mm en de maximale bewerkingslengte is 519mm.

 

Met deze uitbreidingen hebben we meer capaciteit, flexibiliteit en kunnen we met zowel kleinere als grotere series concurrerend in de markt blijven.

 

Stelt U geen prijs op ontvangst van deze nieuwsbrief meldt U dan af via onderstaande link.

GTA BV
Nijverheidstraat 4, 5711 CZ Someren
Nederland
T: +31 (0)493 242200
E: info@gta.nl
www.gta.nl
Afmelden nieuwsbrief