Indien u deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.
Nieuwe vertandingsmachine - nieuwe website

Geachte heer / mevrouw,

Middels deze eerste nieuwsbrief van 2017 willen wij U op de hoogte brengen van het laatste nieuws bij GTA, zoals U wellicht vernomen heeft hebben wij de afgelopen tijd niet stil gezeten. Machines hebben een nieuwe plaats gekregen en de expeditie heeft een grotere ruimte tot haar beschikking gekregen om van hieruit de klanten beter te kunnen bedienen. Vanuit deze ruimere expeditie kunnen we uiteraard orders uitleveren maar ook klanten bedienen welke een logistiek contract met GTA hebben afgesloten.

Nieuwe vertandingsmachine:

Zoals U wellicht weet is het vertanden een van de specialiteiten van GTA, om ook daarin met ons machinepark up-to-date te blijven nu en in de toekomst hebben we vorig jaar onze vertandingscapaciteit uitgebreid met een nieuwe vertandingsmachine, de Modul H-200. Met deze machine hebben we zowel meer mogelijkheden alswel een extra backup van de reeds aanwezige vertandingsmachines.

Unloading the H200 

Met deze machine kunnen we tandwielen vertanden tot een diameter van Ø200mm met een moduul van maximaal M=4. Daarnaast hebben we op deze machine ook de mogelijkheid om geharde tandwielen na te frezen (ook wel skiven genaamd) als een alternatief voor het slijpen.

Met deze machine hebben we naast de uitbreiding van de mogelijkheden ook direct werkzaamheden van een andere vertandingsmachine overgenomen, deze machine hebben we ter uitbreiding van de mogelijkheden verplaatst naar onze productie plant in Izmir (Turkije).

Lees meer

Volledig nieuwe GTA website:

Naast deze interne, minder zichtbare, wijzigingen hebben we ook de website onderhanden genomen. Sinds enige tijd is de volledig vernieuwde website www.gta.nl live met daarop uitgebreide informatie over de mogelijkheden van GTA. Ook vindt U daarop ter verduidelijking vele foto's van zowel de producten als de productielocaties te Someren en Izmir (Turkije). We zijn er trots op met de vernieuwde website ook de vernieuwde huisstijl van GTA te presenteren. Naast onze mogelijkheden ziet U op de website ook projecten waar GTA in betrokken is, we zullen de website regelmatig verversen en ook gaan we nog diverse items toevoegen om de website voor U nog interessanter te maken. We nodigen U dan ook uit om regelmatig op onze website te kijken, ontbreekt er voor U informatie op de website laat het ons gerust weten.

Lees meer

In de volgende nieuwsbrief zult U meer kunnen lezen en zien over de nieuwe Integrex met robot welke op dit moment te Someren wordt geinstalleerd.

Een GTA nieuwsbrief zoals deze willen we ca. 4x per jaar per mail verzenden. Stelt U geen prijs op ontvangst van deze nieuwsbrief meldt U dan af via onderstaande link.

GTA BV
Nijverheidstraat 4, 5711 CZ Someren
Nederland
T: +31 (0)493 242200
E: info@gta.nl
www.gta.nl
Afmelden nieuwsbrief