Indien u deze mail niet goed kunt lezen klik dan hier.
GTA maakt stappen in 2020 (2020-01)

Geachte heer / mevrouw,

Langs deze weg willen wij U het allerbeste wensen voor een goed 2020 ! Wij werken er hard aan om samen met U er een mooi jaar van te maken.

Nadat we onlangs een nieuw bewerkingscentrum in gebruik hebben genomen nemen we momenteel onze nieuwe assemblagehal in gebruik en wordt op zeer korte termijn een nieuwe Mazak Intergrex geinstalleerd. 

Nieuwe assemblage hal:

We leveren al ca 25 jaar diverse sub-assemblies en complete samenstellingen aan onze klanten. Om aan de grotere vraag en aan de hogere eisen te kunnen voldoen hebben we geinvesteerd in een nieuwe locatie direct naast onze productie plant. Heeft U interesse laat het ons weten en kom gerust eenst kijken

 

 

 

  

Overzicht nieuwe assemblage hal:

 

Rondslijpmachine

Zoals in vorige nieuwsbrief vermeld hebben we in de afgelopen tijd ook nog onze mogelijkheden op het gebied van rondslijpen uitgebreid. Wilt U hierover meer laat het ons weten.

 

 

rondslijpen

Met deze investering in de toekomst zet GTA de volgende stappen om U, onze klant, ook in de toekomst goed te kunnen bedienen. GTA heeft ook ingevesteerd in een rondslijpmachine welke volgende week zal worden geinstalleerd. Middels deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte. 

Wilt U meer weten naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het ons horen !!

Stelt U geen prijs op ontvangst van deze nieuwsbrief, meld U dan af via onderstaande link.

GTA BV
Nijverheidstraat 4, 5711 CZ Someren
Nederland
T: +31 (0)493 242200
E: info@gta.nl
www.gta.nl
Afmelden nieuwsbrief